Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Gulvlamper

Har du fundet lige dem gulvlampe, der passer helt perfekt ind i din stue? Er pengene lidt små, så er et køb med rentefri afbetaling en helt perfekt løsning for dig. Du kan dele betalingen op i passende bidder, mens du samtidig får lige det stilikon, der passer ind i dit hjem.

1 til 60 af 121

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 60 af 121

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Gulvlamper med mange former for stil

Som med alt andet til dit hjem, så findes der rigtig mange forskellige lamper på markedet, og det gælder også gulvlamper. En gulvlampe kan være helt klassisk og enkel, men den kan også være meget moderne, ligesom der er stor forskel på, hvor meget den fylder. Du skal derfor overveje, om det skal være en model, der er høj og slank og passer ind i et mørkt hjørne, eller om den skal være stor med flere lamper i en.

Nogle gulvlamper har store skærme, der giver et blødt, hyggeligt og afdæmpet lys, mens andre har arme med plads til flere pærer. Skærmene kan være i neutrale farver eller med fuld knald på. Det er noget, der fås i rigtig mange stilarter, og der vil være rigtig mange, der kan passe ind i lige dit hjem. Tænk derfor altid over den plads, du har, men også om lampen vil passe til resten af indretningen. Den skal blive en naturlig del af rummet og ikke noget, der springer i øjnene som noget aparte.

Praktiske og brugbare gulvlamper

En af de største fordele ved gulvlamper er, at de er så meget lettere at komme til, både når det gælder den almindelige rengøring, men også når der skal skiftes en pære. En gulvlampe kan også nemt placeres, så den giver det helt perfekte lys, både når der er gæster, når du gerne vil se fjernsyn, eller når du vil læse en bog. Den er nemlig skabt til nemt at kunne flyttes rundt efter behov.

Alt efter materialet, din lampe er fremstillet af, skal den støves af eller tørres af med en fugtig klud. Det holder lampen pæn i rigtig lang tid. Har du en stofskærm, og synes du, den bliver lidt trist at se på over tid, så kan du nemt købe en ny skærm, der passer til lampen og din stil. En glasskærm kan også udskiftes, og den bliver pæn igen, hvis den forsigtigt vaskes med van og sæbe.

billige gulvlamper med fokus på design

Der er ingen grund til at købe de dyreste designerlamper, du kan finde, for der er rigtigt mange billige gulvlamper, der har et mere spændende design, og som passer perfekt ind i alle hjem. Mange vælger designerløsningen kun på grund af navnet på lampen, men der er mange af de små designere, der laver nogle fantastiske og unikke produkter, hvor du har mulighed for virkelig at skille dig ud fra mængden og vise, du har din egen stil.

Det behøver ikke være svært at finde den helt rigtige gulvlampe, der vil ændre din stue fra ordinær til ekstraordinær. Hvis du drømmer om at ændre din stue, hvor en enkelt lampe kan gøre hele forskellen, fordi den er både smuk og praktisk, men pengene er små, så kan du glæde dig over, at vi hos BIVA tilbyder rentefri afbetaling når du handler hos os. På den måde kan du indfri dine drømme om indretning med stil, når det passer dig.