Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Filtrér

Børnelamper

Belysning er essentielt i ethvert rum i hjemmet, men derfor behøver designet af en lampe ikke være kedeligt. Nogle gange kan indretningen af et bestemt værelse sige lidt om hvem, der bor der. Detaljer om et barns fritidsinteresser kan afspejles i udvalget af legetøj, plakater og hvilken slags sengetøj, der er lagt på sengen. Det samme er gældende for lamperne, der lyser værelset op

6 vare(r)

pr. side

 • Flower Power lampe

  B: 61,5 D: 61,5 H: 8
  Klar til levering: 4-10 hverdage
  799.- INKL. GRATIS FRAGT
   
 • SIRO LED VÆG BØRNE MULTI

  D: 23
  Klar til levering: 4-10 hverdage
  549.- INKL. GRATIS FRAGT
   
 • TAYA LED VÆG 3W BØRNE MULTI

  D: 14,5 H: 12,5
  Klar til levering: 4-10 hverdage
  419.- INKL. GRATIS FRAGT
   
 • Football børnelampe

  B: 24,5 D: 24,5
  Klar til levering: 4-10 hverdage
  319.- INKL. GRATIS FRAGT
 • TAYA LED 4X3W MULTI

  B: 10 D: 64,5
  Klar til levering: 4-10 hverdage
  1.099.- INKL. GRATIS FRAGT
   
 • Sille børnelampe

  B: 39,5 D: 39,5 H: 10
  Klar til levering: 4-10 hverdage
  499.- INKL. GRATIS FRAGT
   

6 vare(r)

pr. side

Børnelamper skaber personlig stemning

Når man skal vælge den rigtige lampe til børneværelset, bør man selvfølgelig tænke over hvilke farver, fritidsinteresser og tematikker, der går igen: Er barnet interesseret i en eller flere sportsgrene? Kan han eller hun lide sjove figurer i klare farver? Eller bliver barnets opmærksomhed fanget af blomster og røde hjerter? Selvfølgelig bør man se på, om den pågældende lampe er designet til drenge eller piger, men hvad der fungerer for én pige, fungerer ikke nødvendigvis for en anden.

Heldigvis udvikler udvalget af børnelamper sig hele tiden, da der opstår nye trends og nye tendenser for børnene: Det kan være en ny hobby, et nyt show i TV eller en gennemgående farve, der udskiftes med en anden. På den måde kan man som forælder altid finde en tidsvarende lampe, der passer til barnets behov. Vil man dog gerne have en lampe, der kan bruges i lang tid, er det vigtigt at overveje, om barnet både kan lide lampen nu og om et par år.

Værd at huske om børnelamper

Så snart du har en idé om hvilken type lampe, der passer ind i børneværelset, bør du være opmærksom på, at der kan passes godt på lampen. Husk eksempelvis, at en given lampe kan have brug for en særlig form for behandling alt efter materialet - for eksempel har nogle lamper behov for tekstilimprægnering en gang i mellem, mens andre lamper blot kan støves af eller tørres af med en fugtig klud.

Du bør desuden tænke over hvilken form for belysning, der er brug for, når du skal have den sat op på barnets værelse. Hvor meget af rummet skal lampen lyse op? Og hvor skal lampen hænge, så den giver den mest optimale belysning? Så snart du har en idé om det, er du godt på vej til at finde den helt rigtige lampe til dit barns værelse og til vedkommendes personlighed.

Billige børnelamper hos BIVA

Hos BIVA finder du et solidt udvalgt af børnelamper i sjove designs og med gennemtænkte detaljer. Alt efter valget af lampe kan vi desuden anbefale dig måder, hvorpå du bedst passer på den. Lamperne er i høj kvalitet, men er samtidigt billige, så du kan få lige præcis den lampe, der passer til børneværelset uden at skulle af med en formue. Du kan besøge butikken eller se nærmere på udvalget online.

Lys giver mere energi og overskud, og børnelampernes design er med til at skabe en hyggelig stemning. Dit barn vil kunne sidde og lave lektier, se TV eller udfolde sig kreativt i lyset af lampen. Med en af de billige lamper fra BIVA er dit barn godt på vej til at få et endnu sejere værelse, hvor de kan udfolde sig, som de ønsker - uden at skulle gå på kompromis med hverken lys eller personlig stil.