Bordlamper

Forny dit hjem med flotte og billige bordlamper fra BIVA

Den helt rette lampe i dit hjem er altafgørende for, hvor hyggeligt og indbydende dit hjem virker, og en god belysning er ligeledes essentielt, når man skal arbejde hjemme. Derfor kan du hos BIVA finde et bredt og forskelligartet udvalg af moderne og flotte bordlamper, så du kan skabe de helt rette forhold i dit hjem. Når man har en behagelig belysning, så skabes der automatisk en mere hyggelig stemning, og dette kan du skabe med en af vores bordlamper.

Uanset om du leder efter en helt enkel og stilren lille bordlampe, som ikke skal udgøre et væsentligt element i din indretning, eller om du mere leder efter en dekorativ og smart bordlampe, der giver dit hjem et specielt og moderne udtryk, så kan du finde din nye lampe hos BIVA. Samtidig tilbydes du vores udvalg af bordlamper til fornuftige priser - det er jo kun godt, når design og fornuftige priser kan gå hånd i hånd. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker svar på spørgsmål f.eks. i forhold til materiale, mål eller lignende. Det er dejlig nemt at bestille en eller flere af vores bordlamper her online. Så kig vores herlige sortiment af bordlamper igennem allerede i dag.

1 til 60 ud af 86

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 60 ud af 86

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Den rigtige bordlampe har stor betydning for, hvor god en belysning du har ved det bord, hvor den står. Her på siden kan du lade dig inspirere af et kæmpe udvalg af lamper til borde. Hos BIVA.dk kan du finde en lang række af forskellige løsninger til mange forskellige formål både til hjemmet, sommerhuset eller kontoret.

Er du til den gennemførte klassiske stil, eller ønsker du flere farver på din lampe, så finder du et kæmpe udvalg her på siden. Skab flotte udtryk og en rød tråd ved at vælge en bordlampe, som matcher de andre lamper i værelset - se mere under gulvlamper, loftlamper og pendler. Her finder du et stort udvalg i lamper, som kan blandes med bordlamperne.