Lamper

Moderne lamper til alle hjemmets rum. Skab en indbydende og stemningsfuldt miljø atmosfære i din bolig med en ny smart lampe. Uanset om du søger en gulvlampe, pendel, væglampe, loftlampe eller en bordlampe, så kan du finde den i vores store sortiment. Lamperne er udført i mange forskellige former og materialekombinationer - nogle er lavet af kobber og messing, mens andre er udført i træ og glas - både med og uden skærm. Værdsætter du det klassiske og tidløse look, eller er du på jagt efter en moderne lampe i industriel vintage stil? Der er mange forskellige lampedesigns, så kig sortimentet igennem og lad dig inspirere.

1 til 60 ud af 314

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6

1 til 60 ud af 314

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6

Belysning giver hygge og atmosfære

Belysning er i høj grad med til at give en varm og hyggelig atmosfære i boligen. Lamper produceres i et utal af størrelser og former, der kan bruges alle steder i hjemmet. Nogle - eks. arkitektlamper - giver et godt og skarpt læselys, mens andre blot skaber indbydende stemninger i stuen eller entreen. Rummenes størrelse og kravet til lysstyrken afgør hvilken lampe, der er ideel til dit specifikke behov. I vores brede og alsidige lampeudvalg kan du finde stilfulde og funktionelle lamper til et ethvert formål. Uanset om du er på jagt efter en pendel, bordlampe, gulvlampe, spot, væglamper eller loftslamper, så kan du finde en passende lampe til din bolig. Til dig, der elsker det moderne og kreative udtryk, kan vi tilbyde masser af nytænkende lampedesigns, hvor der er leget med stilarterne og anvendt utraditionelle materialekombinationer som f.eks. træ, glas og kobber. Lampeskærmenes udformning er endvidere ekstraordinære og spændende. Du kan eksempelvis finde et væld af lamper med åbne lampeskærme udført i indbydende retrostil. Se de mange lampemodeller og vælg den, der harmonerer med din personlige stil og boligindretning. Husk, når du vælger en af vores lamper, får du moderne design og kvalitet til fast lavpris.

Skab en rød tråd i indretningen

Takket være det alsidige udvalg af lamper får du med en prisvenlig lampe fra Biva en lang række af muligheder for at kombinere lampernes design og farver med dine møbler. Hvis du vælger belysning i samme stil og farver som resten af dine møbler, kan du skabe en rød tråd i indretningen, som giver et yderst elegant og eksklusivt udtryk. Det er kun din fantasi, der sætter grænserne for hvordan du kan bruge belysning til at personliggøre dit hjem.