Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Filtrér

Puder

Forny dit hjem med komfortable og dekorative puder fra BIVA. En flot pude kan sætte prikken over i'et og bidrage til at give din bolig et hyggeligt og stemningsfyldt udtryk. Ønsker du at opnå en hyggelig stemning omkring dit sofaarrangement, kan det nemt skabes med lækre, bløde puder og med dæmpede bordlamper. Derved vil du hurtigt opleve, at rummet indbyder til afslapning og nydelse. Tag en god pude i ryggen og find en bog frem. Så er det bare at smække fødderne op

5 vare(r)

pr. side

5 vare(r)

pr. side

Puder skaber stemning

Det hører sig hjemme med puder i sofaen. Det ser smadder godt ud, pynter gevaldigt, og så er det dejligt at kunne støtte kroppen op efter behov, således at man sidder endnu mere behageligt. Pudernes udseende er med til både at skabe og understrege stilen i din sofastue. Det er nemt at give stuen et nyt look, ved blot at udskifte betrækket på puderne. Det kan gøres igen og igen.

Udover puder til pynt og støtte i sofaen eller lænestolen, så er det også rart med siddepuder i form af hynder på stole, som er lidt hårdere i det. Derved sidder du blødere, og får en god støtte. Når man skal vælge sig en god hynde, anbefaler vi, at du vælger den model, der er rarest for dig at sidde på og giver dig god støtte.

Sengepuder i alverdens farver

I sengen er det også dejligt med puder. Du kan for eksempel have store puder, som du kan placere op ad sengegavlen, så du nemt kan læse eller se tv i sengen. Derudover er der den vigtigste af alle puder, nemlig hovedpuden. Hvis du skal finde dig den helt perfekte hovedpude, skal du være meget opmærksom på, hvilket fyld du foretrækker.

At fylde sin bolig op med puder behøver nødvendigvis ikke at være en dyr omgang. Hos BIVA kan du få en bred vifte af nøje udvalgte puder i en udsøgt kvalitet, forskellige designs, moderne og tidsløse, samtidig med at de er billige. Derfor behøver du ikke at gå på kompromis, men i stedet vælge lige netop de puder, som du ønsker dig mest, og som afdækker alle dine behov.

Billige puder fra BIVA

Hvis du står og mangler nye puder, har BIVA et så bredt udvalg, at du kan finde nogle til hele dit hjem. Der er både til pynt, til praktisk brug, hynder samt hovedpuder. Du er velkommen til at besøge vores forretning i Brøndby, så du har mulighed for både at se og mærke på puderne, inden du beslutter dig. Du kan selvfølgelig også bestille fra hjemmesiden.

Puder har flere forskellige funktioner i hjemmet. De bruges til at sidde på, til at sidde op ad, til at sove på og til pynt. Har du først fundet dig de rette puder i din ønskede facon, så kan du nemt udskifte deres look ved blot at skifte betrækket. Dette kan gøres lige så ofte du ønsker, og der kommer hele tiden nye betræk til i forskellige designs efterhånden, som moden skifter.