Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Boligtilbehør

Forny dit hjem med stilfuldt og stemningsskabende boligtilbehør fra BIVA. Det er nemt at pifte boligen op med flot brugskunst. Det kan for eksempel være smarte vaser eller puder til sofaen og lænestolen. Her er det nemt at skifte både udtryk og stil efter behag, da du let kan udskifte pudebetrækkene igen og igen, lige så ofte som du ønsker det.

1 til 100 af 624

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7

1 til 100 af 624

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7

Boligtilbehør til hjemmet

Det kan være svært at vælge de rette lamper til sin bolig. Lamper er ikke noget, som man udskifter ret ofte, så de skal gerne være helt perfekte fra start. Der er mange overvejelser at gøre sig, når man vælger lamper. Man skal både kunne lide designet, og samtidigt skal de give et godt og behageligt lys, som skal passe til hver enkelt lampes formål og placering i hjemmet.

Når lamperne er på plads, er det oplagt at finde nogle flotte malerier på væggene. Hvis man godt kan lide at udskifte billederne af og til for forandringens skyld, kan det være en god idé med malerier i plakatudgaver. Malerier er dejligt boligtilbehør, da det er rart at se på, og så giver de boligen et stærkt stilmæssigt udtryk. Vælg malerier efter din smag. Du er den, som primært skal kigge på dem.

Tæpper som boligtilbehør

Tæpper er fantastisk boligtilbehør. Det skaber hygge at have et gulvtæppe ved sin sofa, for eksempel under sofabordet. Tæpper kan nemt udskiftes, når du trænger til noget nyt og vil ændre lidt på stilen, uden at de skal koste dig en formue. Husk samtidig at få et skridunderlag med, så du ikke kommer galt afsted. Eller hvad med et dejligt dyreskind? Det er super lækkert med et lammeskind i lænestolen, som giver en rar varme på kolde dage.

Alt boligtilbehør er nøje udvalgt for at give dig den bedste kvalitet og de flotteste designs. Alle varerne er billige, uden at der er gået på kompromis med noget som helst. Derfor kan du for en overkommelig pris, få de optimale løsninger til netop dit hjem, dine ønsker og dine behov.

Billigt boligtilbehør i BIVA

Hvad enten du mangler lamper, tæpper, malerier, puder eller andet, så har vi hos BIVA et bredt udvalg af billigt boligtilbehør, som hurtigt kan sætte præg på dit hjem. Du kan se hele udvalget i webshoppen eller lade dig inspirere i vores forretning i Brøndby. Du kan for eksempel vælge en serieløsning, som elegant vil skabe sammenhæng mellem alle rum i dit hjem, og som vil være en fryd for øjet.

For at skabe gennemgående sammenhæng i dit hjem, kan du for eksempel vælge tekstiler i samme nuancer og mønstre. Det kan være gulvtæpper, pudebetræk, badeforhæng, gardiner og så videre. Det ser også lækkert ud, hvis alle, eller størstedelen af alle, hjemmets lamper er fra samme serie. På den måde vil dit hjem syne både lækkert og eksklusivt. Husk malerierne så væggene ikke står tomme. Malerier skaber stemning og er rare at se på.