Continental senge

Continental senge

Drømmer du om den bedste nattesøvn? Så surf rundt her på BIVA.dk og lad dig inspirere af vores store udvalg af continental senge, hvorved du kan finde den rette størrelse seng til rette pris.

Drømmer du om en seng, hvor du kan opleve den totale afslappelse? Hvor hver en muskel i din krop kan blive afspændt, og hvor du sover så godt, at søvnen regenererer din krops energi? Så skal du prøve vores continental seng! For at skabe et stabilt og fast underlag for de ovenliggende madrasser, er boxmadrassen opbygget af en skumkerne. Sengens springmadras er bygget op omkring 5-zonede multipocketfjedre, hvilket medfører, at du får en madras med den mest optimale liggekomfort. Madrassens opbygning giver endvidere støtte til din krop på præcis de områder, hvor kroppens vægtbelastning er størst. Sengene findes med forskellige topmadrasser, enten med en latex, Celcius eller poly top.

14 vare(r)

pr. side

14 vare(r)

pr. side

Billige Continental Senge

En topmandras, der har en Celcius skumkerne, yder den bedste komfort og er endvidere yderst velegnet ved rygproblemer, da skummen er trykaflastende. Topmadrassen med en latex skumkerne er især kendt for sine varmetransporterende og temperaturregulerende egenskaber. Det gør, at du opnår en behagelig afbalanceret temperatur hele natten.

Topmadrassen med en polytop er udført med blød polyether skum. Sengen er betrukket med flot sort stof med sølvnist på siderne samt en blød hvid quiltet stofplatte på toppen. Endvidere er topmadrassen betrukket med et vamset strikket betræk med kanalsyning, der emmer af kvalitet.

På alle vores senge tilbyder vi 25 år garanti på ramme og fjederbund, samt du kan tilkøbe en sengegavl. Vi leverer din nye seng inden for 1-3 uger, kvit og frit, når du bestiller her hos BIVA. Skulle du, mod forventning, fortryde dit køb, så husk vi altid tilbyder dig 30 dages returret.

Har du spørgsmål i forbindelse med bestilling af vores continental senge eller andre produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.